Aici, la Innover Printing, suntem o echipa. Toți suntem cu zâmbetul pe buze, iar pe lângă noi, mai avem și micile ajutoare care ne ajută să vă oferim cele mai bune servicii. Astăzi ne-am gândit să îți facem cunoștință cu una dintre ele, și anume utilajul de print Xerox Versant 80 Press. Suna fancy, însă rezultatele pe care le oferă … jos pălăria!

Utilajul a fost special conceput pe baza celor mai noi tehnologii care ne permit ca împreună să facem tot mai multe lucruri. Mai performant. Mai bine. Mai flexibil. Mai eficient!

  • Imprimarea se face corect de prima dată, cu ajutorul sistemului Automated Colour Quality Suite (ACQS). Acesta este proiectat pentru a oferi o stabilitate constantă și repetabilitate culorii imprimate, dar si o scădere a timpului petrecut cu setarea optimă a echipamentului, rezultând astfel o creștere a productivității.xerox versant 80press
  • Cu ajutorul scanner-ului profesional integrat, putem să copiem si să scanam față-verso printr-o singură trecere, cu o viteză de 200 de imagini pe minut (ipm).
  • Xerox® Versant® 80 Press elimină procesele manuale și eroarea umană cu ajutorul suitei Automated Colour Quality Suite. ACQS elimină variabilele din ecuația culorii prin valorificarea unei game complete de instrumente hardware și software de management al culorii – incluzând un spectrofotometru integrat (ILS) – ce permit calibrarea, crearea și verificarea în mod automat a profilelor de culoare.
  • Xerox® Versant® 80 Press folosește sistemul standard Simple Image Quality Adjustment (SIQA) pentru a asigura o registrație de mare acuratețe, fie că vorbim de registrația imaginii cu suportul de imprimare, sau de registratia față-verso. De asemenea, sistemul vă permite să controlați consistența culorilor dintr-o singură pagină prin asigurarea uniformității densității tonerului depus.
  • Rezoluție Ultra HD – noul standard pentru acuratețea și calitatea culorilor este o combinație între procesarea la nivel de server – 1200x1200dpi x10 bit – și tehnologia de tiparire utilizată de Xerox® Versant® 80 Press – 2400x2400dpi x1bit VCSEL, ce asigură o imprimare consistentă, constantă și precisă a punctelor de raster.
  • Suita de capabilități software și hardware Automated Colour Quality Suite (ACQS), controlează încărcarea uniformă a fotoreceptorilor asigurând o calitate stabilă a imprimării atât în cadrul aceleași pagini căt și de la o pagină la alta, eliminând astfel situația în care prima și ultima pagină imprimată prezintă variatii de culoare și calitate.
  • Tehnologia Simple Image Quality Adjustment (SIQA)reprezinta un sistem automat pentru ajustarea registrației față-verso, ajustarea imprimării corespunzător cu media de imprimare folosită și ajustarea uniformității densității tonerului transferat pe coala de hârtie.
  • ILS – spectofotometrul integrat pe traseul hârtiei efectuează în mod automat atât calibrarea presei cât și crearea profilelor de culoare necesare.

Știi cum se zice, din descriere pare bună, dar cel mai bine ajungi să o cunoști atunci când o încerci!

Te așteptăm la Innover Printing Cluj să faceți cunoștință oficial, și împreună să reușiți să faceți tot ce v-ați dorit!