Afisele whiteback sunt foarte rezistente la umiditate, zgâriere sau rupere, cu o excelentă calitate a printului-culori vii, strălucitoare și contraste puternice; chiar dacă materialul este sau nu iluminat.

AFISELE WHITEBACK sunt soluția optimă pentru decorare billboard, postere, display-ere (atât de interior, cât și de exterior), prezentări foto, citylights, aplicații cu iluminare din spate, expunere în târguri sau expoziții etc.

Opțiuni pentru print și finisare afișe whiteback:

Afișele Whiteback au grosimea de 160g/mp iar cele BlueBlack 120g/mp

Printre aplicațiile hârtiei blueback se număra: postere, display-ere (atât de interior, cât și de exterior), prezentări foto, citylights, iluminare din spate, târguri, expoziții, etc.

Pentru aplicațiile de exterior afișele whiteback se printează la calitatea 720 DPI iar pentru aplicațiile de interior printul se efectuează la o calitatea dublă de 1440 DPI.

Afișele WhiteBack și BlueBlack se printează în dimensiuni standard A4, A3, A2, A1, A0 sau în orice dimensiune dorită până la lungimea de 50m și lățimea de 1.6m.

Cerințe tehnice afișe whiteback:

Grafica afișelor trebuie să aibă un bleed de 3mm pe fiecare latură, iar textul să nu aibă dimensiunea mai mică de 6pt, pentru obținerea unor rezultate optime;

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, fișierul pentru print trebuie să aibă 300dpi / CMYK.

Formate acceptate: PDF, TIFF.

Cateva exemple:

Ai nevoie?

Cere-ne o Oferta!