Roll-up Aluminiu, este cel mai folosit sistem expozițional portabil.

Polipropilenă se strânge automat pe un rulou tensionat, într-o casetă din aluminiu.

Rollup-ul este recomandat pentru: Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

 Rollup-ul include:

  • Sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat.
  • Print în policromie cu cerneală tip real solvent, pe polipropilenă la calitate excepțională 1440 DPI
  • Husă pentru transport.

Roll-up display PREMIUM, cum spune și numele lui, acest sistem face parte din clasă PREMIUM a sistemelor roll-up display. Sistemul este ușor de montat, într-un timp foarte scurt. Este ideal pentru prezentări și expoziții.

Roll-up display PREMIUM este foarte ușor de transportat de la o locație la altă, datorită genții de transport din material textil.

Se poate transporta ușor, montarea și expunerea acestuia se face foarte simplu și rapid, această făcându-l ideal pentru locurile unde este nevoie de o prezentare profesională.

Este recomandat pentru: Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

Include:

  • Sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat.
  • Prinț în policromie cu cerneală tip real solvent, pe polipropilenă la calitate foarte mare 2400 DPI
  • Husă pentru transport.

Cateva exemple:

Ai nevoie?

Cere-ne o Oferta!