1. Bannere publicitare:

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cât mai multor persoane, comunicându-le astfel un mesaj eficient, prin expunerea creativității într-un produs de cea mai bună calitate.

Aplicațiile bannerelor: panouri publicitare (banere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, afișaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), bannere stradale, copertine, etc.

Opțiuni pentru print și finisare bannere publicitare:

Panourile publicitare din bannere frontlit includ (la cerere) următoarele finisări: tiv și capse la 100 cm. Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase vă rugăm să ne contactați. Bannerele sunt printate pe mașini Mimaki – calitatea printului este foarte mare.

Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorită, însă lățimea maximă a unei fâșii de banner este de 3,2M la 720DPI sau 1,6M la 1440DPI. Fâșiile de banner printate se sudează cu un utilaj special garantând atât un aspect calitativ la îmbinare, cât și rezistentă foarte ridicată.

Cerințe tehnice bannere publicitare:

Grafica pentru bannere publicitare trebuie să aibă un bleed de 5 cm pe fiecare latură, iar textul să nu aibă dimensiunea mai mică de 6pt, pentru obținerea unor rezultate optime;

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, fișierul pentru print trebuie să aibă 150-300dpi / CMYK.

Formate acceptate: PDF, TIFF.

2. Mesh publicitar:

Similar banner-ului, mesh-ul este un suport perforat, pentru a permite trecerea vântului și a luminii prin material, cu o greutate semnificativ redusă (270-300 g/mp). Mesh-ul înlocuiește cu succes banner-ul atunci când vorbim de un print de dimensiune mare, caz în care banner-ul se poate rupe sub propria greutate.

Aplicațiile și locațiile obișnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe clădiri, mesh-uri afișate pe stadioane, mesh-uri în săli de sport, mesh-uri aplicate la interior în săli foarte mari și orice altă aplicație unde afișarea unor printuri de mari dimensiuni este necesară.

Opțiuni pentru prinț și finisare mesh publicitar:

Printarea mesh-urilor se face în fâșii de 3,2 m lățime la calitate înaltă, print outdoor, iar fâșiile se unesc între ele prin sudare la temperaturi foarte înalte.

Posibilele finisări ale mesh-ului sunt tivul, capsele, găuri de vânt și buzunarele.

Cateva exemple:

Ai nevoie?

Cere-ne o Oferta!