Mapele de prezentare sunt realizate, standard, pe carton gros de 300g/mp, de cea mai bună calitate, cu aspect atât mat, cât și lucios (la alegerea dvs.). De precizat, este faptul că cel mai preferat carton de către clienți e cel mat, fiind mai rigid și mai rezistent în timp. Cartonul lucios este un pic mai aspectuos, însă mai “moale” și cu o rezistență mai slabă în timp.

Dimensiunile unei mape de prezentare sunt: închisă 310 mm înălțime x 218 mm lățime ; desfășurată 310 mm înălțime x 436 mm lățime (441 mm lățime, dacă are big dublu la mijloc, respectiv cotor de 5 mm).

Dacă doriți să comandați un tiraj până în 300 buc, mapele de prezentare sunt realizate pe tipar digital, iar la un tiraj egal sau mai mare cu 300 buc mapele sunt realizate pe tipar offset. Numai astfel putem asigură o calitate superioară și un preț competitiv, raportat la necesitățile dumneavoastră.

Imprimarea mapelor se poate face doar pe față-exterior (copertă 1 și 4), dar și față-verso (exterior și interior). Asigurăm o calitate impecabilă a tipăririi și finisării. Rezoluția de imprimare pentru tiparul digital este de 2400 dpi.

Aplicarea buzunarelor pe interior: 1) la mape executate pe tipar digital, buzunarele sunt aplicate prin lipire; 2) la mape executate pe tipar offset, buzunarele fac parte din corp și se modelează simplu, prin 4 îndoituri.

La mapele realizate pe tipar digital, bigul poate fi simplu (variantă standard), pentru cei care doresc să introducă în mapa până la 15 foi, sau poate fi dublu (contra cost), mapa având un cotor de 5 mm, astfel putând să se introducă în interior până la 40-50 foi.

Cateva exemple:

Ai nevoie?

Cere-ne o Oferta!