Innover Printing este o Agentie de Printing Full Service, acoperind toate nevoile de printing Indoor cat si Outdoor.

In continuare va prezentam pe scurt, serviciile noastre:

FLYERE / PLIANTE

flyere pliante clujCe trebuie să știți despre flyere:

  • flyerele sunt cel mai eficient instrument de promovare al vanzărilor (raport cost/rezultat), conform studiilor sociologice din domeniu.
  • 10 secunde, este perioadă de timp în care beneficiarul unui astfel de material de promovare analizează flyer-ul
  • 70-80% dintre cei care primesc un flyer, caută în acesta un element de noutate sau o promoție. În aceste condiții, realizarea unui simplu material publicitar cu caracter descriptiv/informativ al serviciilor/produselor este sortit eșecului. Nu confundați scopul și destinația flyerelor cu  pliantele sau broșurile de prezentare.

Mai multe detalii gasiti pe: Flyere / Pliante.

AFISE

flyere pliante clujAfișe pe tipar digital: această este modalitatea ideală de a printa afișe într-un tiraj mediu la preț accesibil și într-un timp foarte scurt.

Din păcate, țiparul digital limitează dimensiunea afișului la maxim 320 x 450 mm. Garantăm calitate excepțională a afișelor deoarece utilizăm echipamente de producție Xerox.

Afișe pe tipar offset: În cazul în care aveți nevoie de afișe ieftine în cantități mari țiparul offset este modalitatea ideală. Afișele realizate pe tipar offset au dimensiunea maximă 70×100 cm (finit 68×98).

Afișe indoor format mare: pentru afișe cu dimensiuni mai mari de 70×100 cm va punem la dispoziție serviciul de print indoor de format mare. Astfel putem realiză afișe cu lățime maximă de 1.6m și lungime oricât de mare. Printul este durabil în timp și se face la calitate fotografică, la rezoluție de 2880 x 1440 dpi pe echipamente Mimaki CJV30-160.  Prețul unui afiș indoor realizat cu tehnologie inkjet este mai ridicat în comparație cu printul digital sau offset.

Mai multe detalii gasiti pe: Afise Cluj.

CARTI DE VIZITA

carti de vizita clujCărțile de vizită pot fi tipărite (imprimate) pe carton și aici există o mare diversitate de cartoane clasice și standard dar și de cartoane speciale, pe suport din plastic, pe carduri speciale. De câte ori nu vi s-a întâmplat să va întâlniți cu client, partener de afaceri sau vreun cunoscut și să va scuzați pentru faptul că nu aveți cărți de vizită? De câte ori n-ați fost nevoit să schimbați datele de contact folosind hârtiuțe de ocazie găsite prin vreun buzunar sau notând pe un colț de șervețel? Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe, iar acum este mai simplu că oricând să evitați astfel de momente stânjenitoare!

Tiparul cărților de vizită se poate imprima pe o singură parte, color (4+0 culori) sau alb/negru (1+0 culori) sau pe ambele părți color (4+4 culori) precum și alb/negru (1+1 culori).

Mai multe detalii gasiti pe: Carti de Vizita Cluj.

MENIURI

Ceea ce nu trebuie să lipsească din nici un bar, restaurant sau cafenea sunt meniurile personalizate integral.

Realizăm meniuri personalizate integral cu specificațiile cerute de beneficiar sau sugestii proprii dacă se acceptă.

Meniurile pot fi realizate cu finisări speciale precum: plastifiere, timbru sec, emboss, aplicații folio, lăcuire selectivă etc.Grafica pentru meniurile personalizate poate fi realizată de către beneficiar sau poate fi realizată de către departamentul nostru DTP la indicațiile beneficiarului.

Mai multe detalii gasiti pe: Meniuri Personalizate Cluj.

MAPE PREZENTARE

Mapele de prezentare sunt realizate, standard, pe carton gros de 300g/mp, de cea mai bună calitate, cu aspect atât mat, cât și lucios (la alegerea dvs.). De precizat, este faptul că cel mai preferat carton de către clienți e cel mat, fiind mai rigid și mai rezistent în timp. Cartonul lucios este un pic mai aspectuos, însă mai “moale” și cu o rezistență mai slabă în timp.

Dimensiunile unei mape de prezentare sunt: închisă 310 mm înălțime x 218 mm lățime; desfășurată 310 mm înălțime x 436 mm lățime (441 mm lățime, dacă are big dublu la mijloc, respectiv cotor de 5 mm).

Dacă doriți să comandați un tiraj până în 300 buc, mapele de prezentare sunt realizate pe tipar digital, iar la un tiraj egal sau mai mare cu 300 buc mapele sunt realizate pe tipar offset. Numai astfel putem asigură o calitate superioară și un preț competitiv, raportat la necesitățile dumneavoastră.

Imprimarea mapelor se poate face doar pe față-exterior (copertă 1 și 4), dar și față-verso (exterior și interior). Asigurăm o calitate impecabilă a tipăririi și finisării. Rezoluția de imprimare pentru tiparul digital este de 2400 dpi.

Aplicarea buzunarelor pe interior: 1) la mape executate pe tipar digital, buzunarele sunt aplicate prin lipire; 2) la mape executate pe tipar offset, buzunarele fac parte din corp și se modelează simplu, prin 4 îndoituri.

La mapele realizate pe tipar digital, bigul poate fi simplu (variantă standard), pentru cei care doresc să introducă în mapa până la 15 foi, sau poate fi dublu (contra cost), mapa având un cotor de 5 mm, astfel putând să se introducă în interior până la 40-50 foi.

INVITATII

Fie că sunt Invitații de nuntă, de botez sau pentru evenimente corporate – o invitație personalizată și nu cumpărată bulk din comerț, dă o notă personală evenimentului dvs.

Oferim cartoane deosebite, speciale pentru invitații – pentru orice buget.

Cum se fac invitațiile?

Invitațiile pot fi de două feluri: sub formă unui simplu carton tipărit față-verso sau sub formă unui carton pliat în două sub formă de cărticica.

În ambele cazuri – grafica dvs. sau cea realizată de designerii noștri se tipărește pe carton gros de 250 – 300 g/mp urmând apoi partea de finisare.

CARDURI

Personalizare Carduri 

  • Imprimare monocroma/policromie imprimare de date variabile (coduri de bare, nume, serie, fotografie, etc); imprimare de carduri adezive pentru aplicarea pe cardurile de proximitate (de acces);
  • imprimare de carduri de proximitate sau carduri cu chip direct pe suprafețele acestora;
  • imprimare de culori metalizate cu aspect deosebit; perforare, embosare.
AGENDE

Fiecare dintre noi are nevoie de o agenda pe care să o aibă cu sine în orice moment datorită vieții trepidante, a nenumăratelor sarcini pe care le are de îndeplinit, a numeroaselor întalniri pe care le stabilește și de care nu are voie să uite, și în care să-și noteze toate aceste lucruri deosebit de importante pentru viața și activitatea sa. Pe piață există nenumarate modele, la prețuri diferite, puse în vânzare de branduri mai mult sau mai puțin cunoscute, însă, cei care vor cu adevarat agende personalizate, unice și originale, sunt invitați să ne contacteze pentru a alege din variatele modele pe care le punem la dispoziția clienților.

Oferim o gamă variată de agende personalizate, de la agende A4, A5 și până la agende datate sau nedate.

CALENDARE

Oferă colaboratorilor și clienților un cadou unic!

Ca metodă de promovare și pentru a oferi un cadou util celor din jur, calendarele personalizate sunt soluția ideală! Printate color, la rezoluție mare, pe hârtie de calitate și personalizate cu propriul text, propriile poze, fonturi, culori și formate specifice,calendarele personalizate vor inspiră profesionalism și calitate!

Print color, o parte, hârtie 150g/mp, mată sau lucioasă, finisare: spirală \metalică, agățătoare metalică, carton pentru rigidizare la cerere.

BANNERE, MESH-URI

Bannerele publicitare

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cât mai multor persoane, comunicându-le astfel un mesaj eficient, prin expunerea creativității într-un produs de cea mai bună calitate.

Aplicațiile bannerelor: panouri publicitare (banere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, afișaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), bannere stradale, copertine, etc.

Opțiuni pentru print și finisare bannere publicitare:

Panourile publicitare din bannere frontlit includ (la cerere) următoarele finisări: tiv și capse la 100 cm. Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase vă rugăm să ne contactați. Bannerele sunt printate pe mașini Mimaki – calitatea printului este foarte mare.

Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorită, însă lățimea maximă a unei fâșii de banner este de 3,2M la 720DPI sau 1,6M la 1440DPI. Fâșiile de banner printate se sudează cu un utilaj special garantând atât un aspect calitativ la îmbinare, cât și rezistentă foarte ridicată.

Cerințe tehnice bannere publicitare:

Grafica pentru bannere publicitare trebuie să aibă un bleed de 5 cm pe fiecare latură, iar textul să nu aibă dimensiunea mai mică de 6pt, pentru obținerea unor rezultate optime;

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, fișierul pentru print trebuie să aibă 150-300dpi / CMYK.

Formate acceptate: PDF, TIFF.

Mesh publicitar:

Similar banner-ului, mesh-ul este un suport perforat, pentru a permite trecerea vântului și a luminii prin material, cu o greutate semnificativ redusă (270-300 g/mp). Mesh-ul înlocuiește cu succes banner-ul atunci când vorbim de un print de dimensiune mare, caz în care banner-ul se poate rupe sub propria greutate.

Aplicațiile și locațiile obișnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe clădiri, mesh-uri afișate pe stadioane, mesh-uri în săli de sport, mesh-uri aplicate la interior în săli foarte mari și orice altă aplicație unde afișarea unor printuri de mari dimensiuni este necesară.

Opțiuni pentru prinț și finisare mesh publicitar

Printarea mesh-urilor se face în fâșii de 3,2 m lățime la calitate înaltă, print outdoor, iar fâșiile se unesc între ele prin sudare la temperaturi foarte înalte.

Posibilele finisări ale mesh-ului sunt tivul, capsele, găuri de vânt și buzunarele.

SISTEME DE EXPUNERE ROLL-UP/POP-UP

Roll-up Aluminiu, este cel mai folosit sistem expozițional portabil.

Polipropilenă se strânge automat pe un rulou tensionat, într-o casetă din aluminiu.

Rollup-ul este recomandat pentru: Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

Rollup-ul include:

  • Sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat.
  • Print în policromie cu cerneală tip real solvent, pe polipropilenă la calitate excepțională 1440 DPI
  • Husă pentru transport.

Roll-up display PREMIUM, cum spune și numele lui, acest sistem face parte din clasă PREMIUM a sistemelor roll-up display. Sistemul este ușor de montat, într-un timp foarte scurt. Este ideal pentru prezentări și expoziții.

Roll-up display PREMIUM este foarte ușor de transportat de la o locație la altă, datorită genții de transport din material textil.

Se poate transporta ușor, montarea și expunerea acestuia se face foarte simplu și rapid, această făcându-l ideal pentru locurile unde este nevoie de o prezentare profesională.

Este recomandat pentru: Expozitiii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse.

Include:

  • Sistem de expunere tip Roller banner din aluminiu extrudat.
  • Prinț în policromie cu cerneală tip real solvent, pe polipropilenă la calitate foarte mare 2400 DPI
  • Husă pentru transport.
HARTIE WHITEBACK/BLUEBACK

Hârtia whiteback este foarte rezistentă la umiditate, zgâriere sau rupere, cu o excelentă calitate a printului-culori vii, strălucitoare și contraste puternice; chiar dacă materialul este sau nu iluminat.

HÂRTIA WHITEBACK este soluția optimă pentru decorare billboard, postere, display-ere (atât de interior, cât și de exterior), prezentări foto, citylights, aplicații cu iluminare din spate, expunere în târguri sau expoziții etc.

Opțiuni pentru print și finisare afișe whiteback:

Afișele Whiteback au grosimea de 160g/mp iar cele BlueBlack 120g/mp

Printre aplicațiile hârtiei blueback se număra: postere, display-ere (atât de interior, cât și de exterior), prezentări foto, citylights, iluminare din spate, târguri, expoziții, etc.

Pentru aplicațiile de exterior afișele whiteback se printează la calitatea 720 DPI iar pentru aplicațiile de interior printul se efectuează la o calitatea dublă de 1440 DPI.

Afișele WhiteBack și BlueBlack se printează în dimensiuni standard A4, A3, A2, A1, A0 sau în orice dimensiune dorită până la lungimea de 50m și lățimea de 1.6m.

Cerințe tehnice afișe whiteback:

Grafica afișelor trebuie să aibă un bleed de 3mm pe fiecare latură, iar textul să nu aibă dimensiunea mai mică de 6pt, pentru obținerea unor rezultate optime;

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, fișierul pentru print trebuie să aibă 300dpi / CMYK.

Formate acceptate: PDF, TIFF.

AUTCOLANTE

Autocolantul este o folie din PVC cu grosimea de 80 microni sau 70 microni (autocolant premium).

Autocolantul se printează la rezoluții super photo și se poate printa special pentru utilizări la exterior (1440 DPI) sau pentru utilizări la interior (2400 DPI).

Autocolantul premium, cu grosimea de 70 microni, este mult mai flexibil, ușor de colat pe suprafețe curbate, adeziv polimeric.

Foliile Autocolante sunt albe sau transparente, lucioase sau mâțe.

Aplicațiile printurilor pe folii autocolante sunt:

  • print autocolant pentru colantări auto
  • print autocolant colantări geamuri
  • print autocolant colantări vitrine
  • print autocolant colantări standuri expoziționale
  • print autocolant colantări sigle firme
  • print autocolant colantări diverse panouri, obiecte, etc.
  • print autocolant foto tapet-autocolante pereți.

Autocolant decupat pe contur:

Tăiere pe conturi, decorări vitrine, colantari auto.

Folie autocolanta vinylica, disponibilă în 60 de culori, cu suprafața lucioasă sau mâță, pentru decupare pe cutter plotter.

Produsul “Autocolant Decupat” se referă la decupare pe contur în autocolant deja colorat în masă din fabrică. Trebuie să va alegeți culoarea autocolantului dorit.

Aplicații autocolant decupat pe contur: Printre cele mai des întâlnite menționam următoarele aplicații pentru autocolant decupat: etichete, vitrine, colantari auto, semnalistica outdoor, semnalistica indoor, retușare bannere, personalizare obiecte, etc.

Durabilitate adeziv autocolant: Tipul adezivului prezent la autocolantul decupat este poliacrilic permanent, pe bază de apa. Durabilitate între 4 și 10 ani.

Specificații tehnice autocolant decupat:

Lățimea maximă a foliei PVC este de 160cm.

Lungimea maximă a autocolantului este lugimea rolei de autocolant: 50 metri.

PROMOTIONALE

Personalizarea obiectelor promoționale se face prin transfer termic, gravură laser, prinț direct pe material, decor cu autocolant, serigrafie, tampografie sau broderie. Obiectele promoționale reprezintă o altă metodă de promovare a imaginii companiei tale. De asemenea materialele și obiectele promoționale personalizate pot fi un reușit cadou pentru colaboratori, parteneri de afaceri sau angajați.

Există o gamă variată de obiecte promoționale cu posibilitate de personalizare:

  • pixuri personalizate
  • agende și calendare personalizate
  • tricouri și șepci
  • usb stick
  • brelocuri
  • magneți personalizați
  • căni
  • mingi
  • obiecte antistres
  • baloane
  • lanyard
  • ochelari

Ai nevoie?

Cere-ne o Oferta!